De verschillende onderdelen van de klimaatregeling staan standaard op een vaste positie (0 of uit). In het vaste positievenster kunt u de vaste positieregeling beheren.

Figuur 65: Vaste positievenster.

U opent het vaste positievenster door op vaste positieregeling '' in de bovenbalk te tikken. In het vaste positievenster ziet u alle aangesloten klimaatregelingen staan. Per zone kunt u de vaste positieregeling instellen. U kunt kiezen uit:

• een vaste positie

U stelt een vaste stand of positie in.

• regelen

De regeling zal de instellingen uit de faseregeling gebruiken.

Instellen

De vaste positieregeling instellen, doet u als volgt:

• Tik op een waarde. Een pop-up venster verschijnt.
  • Maak een keuze:
    • Vul een vaste positie (bijvoorbeeld: 40%) / vaste stand (bijvoorbeeld: aan) in.
    • Tik op regelen ''.
  • Tik op bevestigen ''.

U heeft de vaste positieregeling ingesteld.

Figuur 66: Vaste positieregeling instellen.

De vaste positie houdt geen rekening met klimatologische omstandigheden binnen de kas en geldt voor het hele etmaal. De regeling voor vaste posities is bedoeld om snel een gewenste stand te realiseren zonder verdere programma instellingen te wijzigen.